Het Park

Hof van Salland

Het Park

Hof van Salland

Sfeervol park met rust en ruimte in het mooie Salland gelegen te Hellendoorn.  

Aan de noordzijde van het park bevindt zich het Overijsselse kanaal en aan de zuidzijde, oost- en westzijde is er vanuit onze woning een vrij uitzicht over de weilanden. Hof van Salland is mooi aangelegd, heeft volwassen eiken en beukenbomen die ver boven de villa’s uitsteken en biedt u door haar grote kavels met beukenhagen, heesters, lavendel en rododendron groepen veel privacy. Kortom een sfeer waar u zich thuis zult voelen.

Hof van Salland is populair bij zowel de Nederlandse, Duitse als Belgische toeristen. In het bijbehorende restaurant “de Hazelaer” kunt genieten van voortreffelijke maaltijden of van een drankje op het gezellige zonnig terras.

Zwembad & Tennisbaan

In het verwarmde openlucht zwembad vindt u verkoeling op warme dagen. Van april tot en met september is het zwembad open. Er is ook een peuterbad aanwezig!

of

Pak je racket of leen er eentje bij de receptie en sla een balletje op het all weather tenniscourt en neem na afloop een afsluitend drankje op het terras.

Parkeren

Parkeren kan bij de villa met één auto. Gasten kunnen hun auto parkeren op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park.

Onze villa ligt aan de rand van het park en is op de plattegrond omcirkeld.

Plattegrond

Huisje Nr 60. is aan de rand gelegen met fraai uitzicht

(Klik voor groter)