De Villa

Nr. 60

Zomers wakker worden en dan lekker in de

ochtendzon ontbijten op het terras.

Onze vrijstaande villa (type Beukelaer Comfort) is geschikt voor 4 personen, is gezellig ingericht en heeft een hoge kwaliteit van afwerking. De villa bestaat uit twee bouwlagen en heeft circa 100 m2 gebruiksruimte. Het bevindt zich op een ruim perceel van 400m2 aan de rand van de mooie zuidkant van het park met vrij uitzicht over de weilanden naar de contouren van de Sallandse Heuvelrug.

Verdieping

Ook de gehele bovenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Op de verdieping bevinden zich twee ruime lichte slaapkamers waarvan een kamer met tweepersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. De ruime comfortabele boxspringbedden meten 90 x 210 cm. In de badkamer bevinden zich de douche, wastafel, toilet en zelfs een haarföhn en zelfs een elektrische handdoekradiator om de handdoeken lekker te drogen.

Bijzonderheden

De kindvriendelijke woning is voorzien van traphekjes en de stopcontacten hebben kinderbeveiliging. WIFI is vanzelfsprekend gratis beschikbaar. De woning is voorzien van een grootte Smart TV met audioinstallatie in de woonkamer en één TV in de master bedroom (boven).
Er is voor één auto parkeerruimte bij de woning aanwezig. Bij de ingang van het park is een ruime parkeerplaats. De buitenberging biedt de mogelijkheid om eventueel uw fietsen veilig op te bergen. Overigens staan vier vrij te gebruiken fietsen te uwer beschikking.

Aanvullend op het standaard keuken inventarispakket treft u naast het Illy espresso-apparaat een koffiefilterapparaat, broodrooster, mixer, citruspers en overige handige keukenhulpmiddelen aan om het kokkerellen te veraangenamen.

Graag merken wij op dat beneden en boven een kamer voor privégebruik is afgesloten. Daarentegen heeft u ten opzichte van andere woningen een grotere woonkamer. en andere extra  voorzieningen

Onze woning is een rookvrije omgeving en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Plattegrond

(Klik voor groter)